Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 40/PN/2020 Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania

Deadlines:
Published : 05-11-2020 14:01:00
Placing offers : 17-11-2020 11:30:00
Offers opening : 17-11-2020 12:00:00
Procedure: Przetarg nieograniczony
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SIWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.

Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.

W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań do SIWZ

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty

  • Przesłania odwołania/inne 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 

Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Ogłoszenie nr 606946-N-2020 z dnia 2020-11-05 r..pdf pdf 411.58 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
SIWZ.pdf pdf 1014.11 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 1 - Formularz ofertowy.doc doc 70 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 1A - formularz cenowy.xlsx xlsx 17.97 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 2 - Oswiadczenie wykonawcy.docx docx 22.97 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 3 - mięso czerwone opz.pdf pdf 4616.91 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 4 - U M O W A mięso i wędliny BIA 2021 nowa.pdf pdf 613.68 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 5 - U M O W A mięso i wędliny Łomża 2021 nowa.pdf pdf 613.17 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
Zalacznik nr 6 -Oswiadczenie o grupach kapitalowych.pdf pdf 342.2 2020-11-05 14:01:00 Proceeding
6 odpowiedzi na pytania strona internetowa.pdf pdf 200.65 2020-11-13 12:15:43 Public message
10 Informacja z otwarcia ofert 40PN2020.pdf pdf 434.53 2020-11-17 14:58:43 Public message
15 zawiadomienie o wyborze oferty internet Zadanie nr 1.pdf pdf 207.27 2020-11-19 08:03:24 Public message
17 zawiadomienie o wyborze oferty internet Zadanie nr 2.pdf pdf 204.71 2020-11-19 08:03:24 Public message

Announcements

2020-11-19 08:03 Przemysław Miastkowski Zawiadomienie o wyborze oferty na Zadanie nr 1 i 2.

15 zawiadomienie o [...].pdf

17 zawiadomienie o [...].pdf

2020-11-17 14:58 Przemysław Miastkowski Informacja z otwarcia ofert.

10 Informacja z otwa [...].pdf

2020-11-13 12:15 Przemysław Miastkowski Odpowiedz na pytanie.

6 odpowiedzi na pyta [...].pdf

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Oferta/Wniosek Wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego, podpisane elektronicznym podpisem kwalifikowanym. Dokumenty powinny zostać podpisane przez upoważnione osoby w zależności od rodzaju podpisywanego dokumentu. Pamiętaj, że jeśli wybierzesz typ podpisu - zewnętrzny XAdES - musisz dołączyć dwa pliki, podpis oraz plik z podpisanymi danymi. Link do instrukcji podpisywania plików - bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Tajemnica przedsiębiorstwa - Przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, które jako całość lub w szczególnym zestawieniu i zbiorze ich elementów nie są powszechnie znane osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie są łatwo dostępne dla takich osób, o ile uprawniony do korzystania z informacji lub rozporządzania nimi podjął, przy zachowaniu należytej staranności, działania w celu utrzymania ich w poufności. Zgodnie z art. 86 ust. 4 Pzp tajemnicą przedsiębiorstwa nie może być nazwa firmy, adres, informacje dotyczące ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności. Zaleca się, aby każda informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa była zamieszczona w odrębnym pliku i określała przedmiot będący jej treścią wraz z uzasadnieniem (podstawą prawną utajnienia). (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 450