Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: RW-OW-I.0632.13.2023.AKA Zakup i dostarczenie nagród dla laureatów XXII edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów” na najlepszą potrawę regionalną i na najlepszy regionalny produkt żywnościowy - etap regionalny na Mazowszu.

Deadlines:
Published : 15-05-2023 11:29:00
Placing offers : 19-05-2023 08:00:00
Offers opening : 19-05-2023 08:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zał 4. Wzór zapisów do umów z osobami prawnymi.pdf pdf 158.21 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Zał 5. Wzór zapisów do umów z osobami fizycznymi w tym przedsiębiorcami.pdf pdf 155.81 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Zapytanie ofertowe .pdf pdf 155.41 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Warunki przeprowadzenia procedury.pdf pdf 82.8 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Zał 1 Opis przedmiotu zamówienia.pdf pdf 155.69 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Zał 2 Formularz Ofertowy.docx docx 35.58 2023-05-15 11:29:00 Proceeding
Zał 3 Projekt zapisów umowy .pdf pdf 213.52 2023-05-15 11:29:00 Proceeding

Announcements

2023-06-22 11:28 Beata Kurek Zamawiający informuje o udzieleniu zamówienia Wykonawcy: P.H. "Pro-Hand" S.C. T. M., T.M., Sosnowiec, cena oferty gross 7.084,80 PLN
2023-05-19 14:07 Beata Kurek Zamawiający informuje o wyborze najkorzystniejszej oferty złożonej przez: P.H. "Pro-Hand" S.C. T. M., T.M., Sosnowiec, cena oferty gross 7.084,80 PLN, 100 PKT. W terminie składania ofert, tj. do dnia 19 maja 2023 r. do godziny 08.00 wpłynęło 5 ofert: 1). Biuro Inżynieryjne Martex M. P., Krzeszów, cena oferty gross 7.795,74 PLN, 90,88 PKT; 2). MM MARKET,M. M., Warszawa, cena oferty gross 7.478,40 PLN, 94,74 PKT; 3). Bawro ,B. W. Oleśnica, cena oferty gross 7.429,20 PLN, 95,36 PKT; 4). Przedsiębiorstwo Handlowo – Usługowe J. G., Kwidzyn, cena oferty gross 7.380,00 PLN, 96,00 PKT; 5). P.H. "Pro-Hand" S.C. T. M., T.M., Sosnowiec, cena oferty gross 7.084,80 PLN, 100,00 PKT.

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 - 1 pc. - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2575 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 14 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - od dnia zawarcia umowy do 25 maja 2023r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 554